Exportborrel in samenwerking met onze sponsoren

Datum:
20-09-2017

Tijd:
17:00 - 19:00

Locatie:
Paviljoen van De Dame
Groningerweg 19A
9765 TA Paterswolde
Nederland

Kaart wordt geladen...
Beschrijving:

Wie wordt de winnaar van de Exportkennisquiz? Op 20 september staat deze quiz op het programma tijdens de jaarlijkse sponsorborrel.

In Paviljoen van De Dame heeft u de gelegenheid om in informele sfeer te netwerken met de overige leden van Exportclub Drenthe en Exportclub Groningen en onze sponsoren. Dit netwerken wordt halverwege even stil gelegd om u een paar pittige vragen inzake internationale handel voor te leggen. Voor de winnaar zijn er leuke prijzen, aangeboden door onze sponsoren. Ook mag hij/zij zich een jaar lang de “Exportkenner” van Exportclub Groningen/Drenthe noemen.

Deze borrel wordt u aangeboden door Rabobank Stad en Midden Groningen, De Drentse Rabobanken, Groningen Seaports, Flynth en Salespromotor.

* Het adres wordt nog niet door alle navigatiesystemen herkend omdat het pand recent gebouwd is. De Dame bevindt zich direct achter het Familiehotel aan het Paterswoldsemeer. U bereikt haar als u het volgende alternatieve adres invoert in uw navigatie:

Familiehotel Paterswolde
Groningerweg 19
9765 TA Paterswolde

No-show policy
Het aantal beschikbare plaatsen voor onze bijeenkomsten is beperkt. Wij verzoeken u dan ook dringend om ons bij verhindering, na aanmelding, zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval voor de genoemde datum in de uitnodiging, op de hoogte te stellen. Helaas gebeurt dit in veel gevallen niet, waardoor wij genoodzaakt zijn bij elke te late afmelding en no-show, administratie- en organisatiekosten in rekening te brengen. Dit geldt ook voor de bijeenkomsten waar geen kosten aan verbonden zijn. Dit is een bedrag van € 15,- exclusief btw per persoon.

Deelnemerslijst ECD ECG 20092017

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.